خیلی از افراد با پاک کردن، بوی نامطبوع ماهی و پختن آن مشکل دارند و تمایل دارند از خوردن آن دست بکشند. گروه پروجیم در این مطلب نکات کاربردی را بیان خواهد کرد که به وسیله آنها راحت تر می توانید آن را پاک کرده و همچنین از بوی ناخوشایند آن خلاص شوید.
لیز خوردن در دست :
برای اینکه ماهی در زمان تمیز کردن آن از دست شما سُر نخورد، مقداری نمک روی تخته ای که زیر آن قرار داده اید بپاشید و سپس ماهی را بر روی آن بگذارید. با این روش ماهی به نمک می چسبد و بدون اینکه از دست شما سر بخورد، می توانید آن را پاک کنید.
جلوگیری از پخش شدن پولک :
در زمان پاک کردن، برای جلوگیری از پراکنده شدن پولک های آن به اطراف، آن را درون ظرفی بزرگ و پُر از آب قرار دهید و فلس های آن را داخل آب، از بدنش جدا کنید.
از بین بردن بوی ناخوشایند آن از دست :
برای از بین بردن کامل بوی آن از دست های خود، دست هایتان را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک به خوبی بشویید.
پیشگیری از متلاشی شدن ماهی آب پز شده:
اگر ماهی آبپز درست می کنید، ولی با این مشکل روبرو هستید که در زمان پختن در آب متلاشی می شود، برای پیشگیری از این متلاشی شدن آن میتوانید مقدار کمی سرکه در آب جوش ریخته و ماهی را در آن آب پز کنید.
از بین بردن یخ آن
هیچ گاه برای ذوب کردن یخ ماهی آن را داخل آب قرار ندهید. برای آب کردن یخ آن بهتر است آن را داخل شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی آن را می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد. با این روش همه فکر می کنند، کاملاً تازه است.
گیر کردن تیغ در گلو :
اگر تیغ ماهی در گلوی شما گیر کرد، مقداری سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کاهش دادن درد و ناراحتی ناشی از گیر کردن تیغ آن در گلو، یک لیمو ترش را از وسط نصف کنید و سپس به آرامی آب لیمو را مک بزنید. این کار باعث نرم شدن تیغ آن می شود و زودتر می توانید احساس راحتی کنید.