رفتار محترمانه
افراد از صمیمیت ناگهانی می ترسند. بنابراین، در اولین برخورد ، از کلمات و سوالاتی کلی تر استفاده کنید و خیلی زود صمیمی و وارد جزئیات نشوید. حریم خصوصی مخاطب خود را حفظ کنید و سوالات شخصی و خصوصی مطرح نکنید.
زبان بدن
- در اولین برخورد قبل از هر چیز افراد به علائمی که طرف مقابلشان با زبان بدن می فرستد، توجه می کنند. چنانچه هنگام صحبت مخاطب، فکرتان منحرف شود و مخاطبتان متوجه این حواس پرتی شود، از شور و اشتیق خواهد افتاد و تصور خواهد کرد که اهمیتی برای حرف او قائل نیستید و احترام دیگران را نگه نمی دارید.
- بنابراین بدن تان را نخارانید، خمیازه نکشید، زل نزنید و به طور کلی مراقب همه جیز باشید و حواس تان به زبان بدن تان باشد.
عزت نفس در برخورد اول
- در شروع یک راطه، بلافاصله صمیمی نشوید و دوستی و محبت طرف مقابل را به زور از او درخواست نکنید. عزت نفس خود را حفظ کنید و به مخاطب خود صرفت دهید تا محبت و علاقه اش به داشتن رابطه با شما را با میل خودش ابراز کند و نشان دهد. نه اینکه از طرف شما تحت فشار قرار گیرد.
- چون اگر هم روی ادب اعتراض نکند بدون شک در دلش دیگر تمایلی به ادامه رابطه نخواهد داشت. طوری رفتار نکنید که این پیام به مخاطب منتقل شود که دائم در انتظار تایید او هستید. زیرا این گونه رفتار از ارزش شما خواهد کاست. طوری رفتار کنید که طرف مقابل تان دریابد که شخصیت تان محکم و مستقل است.
داشتن لبخند
- صورت جدی و بدون لبخند ترسناک به نظر می رسد، لبخند بزنید.
- البته همیشه و در همه شرایط لبخند به لب داشتن از شما یک فرد نادان و دلقک می سازد. بنابراین به موقع و گهگاهی لبخند بزنید. مثلا هنگام رو به رو شدن با افراد یا گاهی که می خواهید گفته ی مخاطب یا شخص دیگری را تایید کنید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/0HGtq
[…] آداب و معاشرت در اولین برخورد باید چگونه باشد؟(بخش دوم)… […]