-
پیشگری از سرطان
تحقیقات نشان داده است که ترکیبات آنتی اکسیدانی در میوه انبه برای محافظت در مقابل سرطان کولون، پستان، لوسمی و سرطان پروستات وجود دارد. این ترکیبات عبارتند از کورستین، ایزوکرریتین، استراگالین، فیزتین، اسید گالیک و متیل گلات، و همچنین آنزیم های فراوان.
-
کاهش کلسترول
سطح بالای فیبر، پکتین و ویتامین C به کاهش سطح کلسترول کمک می کند، به ویژه برای کاهش LDL یا کلسترول های مضر.
-
پاکسازی پوست
-
بهبود سلامت چشم
یک فنجان از تیکه های انبه، ۲۵ درصد ارزش روزانه مورد نیاز ویتامین A را تامین می کند که باعث افزایش بینایی و جلوگیری از کوری شب و خشک شدن چشم می شود.
-
کل بدن را آلکالیز می کند
-
ممکن است به درمان دیابت کمک کند
برگ انبه به عادی کردن سطح انسولین در خون کمک می کند. برای درمان خانگی باید برگهای انبه را در آب جوشانده و از شب تا صبح بگذاریم بماند سپس از صافی رد کرده و آنرا میل کنید. میوه انبه دارای شاخص قند (گلیسیرید) نسبتا پایین (۴۱-۶۰) است بنابراین مقدار متوسط آن سطح قند شما را افزایش نخواهد داد.
-
افزایش قدرت جنسی
انبه ها یک منبع عالی ویتامین E هستند. با وجود ارتباطی که بین روابط جنسی و ویتامین E وجود دارد، تحقیقات نشان داده اند که مقدار مناسب از مصرف انبه به تامین ویتامین E و روابط جنسی کمک می کند.
-
بهبود هضم
پاپایا تنها میوه ای نیست که حاوی آنزیم هایی برای تجزیه پروتئین است. میوه های مختلفی از جمله انبه وجود دارند که دارای این توانایی می باشند، فیبر موجود در انبه به هضم و حذف کمک می کند.
-
مبارزه با گرمازدگی
-
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
مقدار بالایی از ویتامین C و ویتامین A در انبه، به علاوه ۲۵ نوع مختلف کاروتنوئید، سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه می دارد.
-
منبع: اپلیکیشن iCare