درمان کهیر

کهیر نوعی حساسیت پوستی است که می‌تواند به دلایل مختلفی ازجمله حساسیت به برخی مواد به وجود آید و به صورت ضایعاتی قرمز رنگ، برآمده و خارش‌دار است. حدود ۲۰ درصد از مردم جهان در طول زندگی خود دچار کهیر می‌شوند. بهترین درمان كهیر، تعیین علت و حذف آن است.

اقسام کهیر

کهیر به ۲ گونه کوتاه‌مدت (حاد) و بلندمدت (مزمن) دسته بندی  میشود. که درمان هر کدام متفاوت است.

کهیر کوتاه‌مدت(حاد)

کهیرهایی که اندکتر از ۶ هفته از به وجود آمدن آن ها میگذرد، تحت عنوان «کهیر کوتاه مدت» گروهبندی می شوند. در این گونه کهیر علت به طور معمول شناساسی  و درمان می شود. رایج ترین دلیل کهیر حاد غذاها، داروها و عفونتها هستند. نیش حشرات هم قادر است موجب پیدایش کهیر شود.

کهیر بلندمدت(مزمن)

کهیرهایی که قبل از شش هفته از پیدایش آنها می گذرد، «کهیر بلندمدت» گفته می شوند. تشخیص علت این گونه کهیر، در بیشتر موارد خیلی سخت است و در تعداد اندکی از بیماران می شود دلیل را شناسایی کرد. پزشک جهت تشخیص دلیل کهیر، بایستی پرسش های بسیاری از بیمار بپرسد و معاینات بسیاری را انجام دهد، اما با وجود بررسی های بسیار در بیش از دو سوم این بیماران نمی توان دلیل کهیر را پیدا کرد.

نشانه های بیماری کهیر

چنانچه ظاهر کهیر مثل جای نیش حشرات است ولی قادر است حالت‌ های متمایزی داشته باشد مثلاً:

  • در هر بخش از بدن آشکار شده، تغییر شکل دهد، برای مدت اندکی ناپدید شود و مجدداً ظاهر شود.
  • لکه‌ های متورم قرمز رنگی که لبه‌ های سفیدی دارد، آشکار شده و سریعاً ناپدید شوند.
  • با فشار دادن کهیر، رنگ قرمز آن به رنگ سفید تغییر شکل دهد.
درمان کهیر
  • از عامل های شناخته‌ شده‌ای که تحریک کننده ی این آلرژی پوستی هستند، پرهیز کنید.
  • به یک متخصص حساسیت رجوع کنید. شخص متخصص تحریک کننده های پوستی که عامل به وجود آمدن کهیر در بدن شماست را تشخیص دهید و با تجویز داروهای مخصوص از پیدایش کهیر پیشگیری می‌کند یا از شدت نشانه های آن کم می کند. نوع دارو جهت درمان کهیر که احتیاج به نسخه داشته باشد یا بدون نسخه هم قابل تهیه باشد، وابسطه به گونه کهیر و میزان حاد بودن آن دارد. گستره شیوه های درمانی‌ کهیر از کمپرس سرد جهت کم شدن خارش تا تجویز اقسام آنتی‌هیستامین‌ ها و داروهای دیگری مثل داروهای ضدالتهابی و داروهایی که برروی سیستم ایمنی بدن شما اثر می‌گذارد را دارا می باشد.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/lqitq
آزمایش پوستی آلرژیآلرژیآلرژی به آجیلآلرژی به بادام زمینیآلرژی به تخم مرغآلرژی به حشراتآلرژی به حلزونآلرژی به سویاآلرژی به شکلاتآلرژی به شیر گاوآلرژی به گندمآلرژی به ماهیآلرژی به ماهی و میگوآلرژی به میوهآلرژی پوستیآلرژی داروییآلرژی در کودکانآلرژی زاآلرژی گردو و فندقآلرژی متقابل در کودکانآلرژیکآنتی‌هیستامینآیا حساسیت کودکان ارثی است؟افزایش سیستم ایمنی بدناقسام کهیربرنامه غذاییتشخیص آلرژیتغذیهحساسیتحساسیت پوستیحساسیت داروییحساسیت در بدنحساسیت زدایی‌حساسیت غذاییحساسیت های پوستیحشراتداروهاداروهای ضدالتهابیدرمان آلرژیدرمان حساسیتدرمان حساسیت پوستدرمان کهیررژیمرژیم غذاییزندگی سالمسالمسلامتسلامت بدنسلامت پوستسلامتیسیستم ایمنی بدنعلائم بیماری کهیرعلایم آلرژیعلایم و نشانه‌ های آلرژیعوامل آلرژی‌زاغذاغذاهای ضدآلرژیغذای حساسیت زاکهیرکهیر بلندمدتکهیر حادکهیر کوتاه‌مدتکهیر مزمنلکه‌ های متورم قرمز رنگمواد آلرژی‌ زامواد حساسیت زامواد غذایینشانه‌ های آلرژینشانه های بیماری کهیرواکسن آلرژیویتامین
Comments (0)
Add Comment