ترفندهایی برای پیاز خرد کردن که مانع اشک ریختن می شوند(بخش دوم)

اگر شما هم جزء آنهایی هستید که برای خرد کردن پیاز اشک تان در می آید و لذت آشپزی را فراموش می کنید، ترفندهای زیر بکار ببرید.

402

پیاز خرد کردن زیر هود یا کنار پنجره باز

در هنگام پیاز خرد کردن این روش باعث می شود تا گاز آزاد شده از پیاز از چشم شما دور شود و به سمت هود یا هوای آزاد کشیده شود.

  • حتما هود را روی درجه زیاد قرار دهید تا گاز را به سمت بالا بکشد.

پیاز را نزدیک بخار خرد کنید

  • پیاز خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبس است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می کند.

آدامس بجوید

  • یک ترفند موثر دیگر برای جلوگیری از ریزش اشک به هنگام پیاز خرد کردن ، جویدن آدامس است. سعی کنید همزمان با خرد کردن پیاز به جویدن ادامه دهید.

پیاز خرد کردن

انتهای ریشه پیاز را جدا کنید

  • قسمت پایینی پیاز دقیقا جایی که ریشه پیاز قرار دارد، قسمتی است که باعث گریه کردن موقع خرد کردن پیاز می شود. به دلیل اینکه تمام گوگرد در قسمت ریشه پیاز است و هنگامی که این گوگرد در هوا آزاد می شود، به چشم می رسد و با آب داخل چشم ترکیب شده و تشکیل اسید سولفوریک می دهد که باعث ریزش اشک و گریه کردن می شود.
  • بنابراین می توانید ابتدا قسمت ریشه و مرکز پیاز را به صورت یک مخروط از وسط پیاز خارج کنید و قسمت باقیمانده را براحتی خرد کنید.
  • داشتن چاقویی که تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است در غیر اینصورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد، پس حسابی حواس تان را جمع کنید.
همچنین بخوانید
پیشنهادی ویژه در برنامه غذایی سالمندان (بخش دوم)

بهترین راه حل؛ پیاز را منجمد کنید
  • قبل از خرد کردن، پیاز را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید این عمل باعث کاهش آزاد شدن آنزیم اسید در هوا شده و البته هیچ تاثیری بر طعم و بوی آن ندارد. برای این کار می توان از یخچال معمولی نیز استفاده کرد.
  • اما یادتان باشد پیاز را نزدیک سیب یا سیب زمینی(به مدت طولانی) قرار ندهید، زیرا باعث ایجاد رایحه بدی در یخچال می شود. می توانید پیاز را هم کامل منجمد کنید؛ این روش کاملا موثر اما سخت است، ممکن است انگشتان شما به دلیل سرما اذیت شوند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/uibzz

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات